Spuitwerk


De plafonds of wanden in de woning wilt u opnieuw laten schilderen? Neem dan eens het spuiten van latexverf in overweging in plaats van het ouderwetse schilderen. Latex spuiten gaat tegenwoordig namelijk veel sneller. Dit kan zelfs wel tot drie keer sneller zijn als schilderen met een roller of kwast. Bovendien is het niet alleen een snelle manier om verf aan te brengen maar ook om dit op een streeploze manier te doen. Dat komt doordat u geen last heeft van de aanzet van de rol. Hierdoor zijn er verschillende manieren om verf aan te brengen op de plafonds en/of wanden. Lees alles over hoe u het plafond of de muur naar tevredenheid en met een goed eindresultaat kunt behandelen.

 

Hoe werkt spuitwerk
Niet alleen voor schilderwerken ben je bij Hentex aan het goede adres, ook voor spuitwerk kun je rekenen op de beste service. Om de zoveel jaar is het nodig om de plafonds, muren of deuren opnieuw te laten spuiten. Dit is een behoorlijk inspannende klus. Je moet aan verschillende dingen denken, namelijk het afdekken van meubels, de aanschaf van het juiste materiaal en de precisie van het spuitwerk zelf. Veel mensen kiezen er dan ook terecht voor om een professioneel in te zetten om deze klus te klaren. Je krijgt vaak een beter resultaat en je bespaart veel tijd en kosten. Hierdoor is het mogelijk om je geld in andere waardevolle projecten te stoppen.

Ook heb je geen last van onnodige stress tijdens het gehele proces en kun je toch ultiem genieten van het eindresultaat. De plafonds en muren laten spuiten is iets anders dan de muren en plafonds laten verven. Spuiten gaat sneller en gemakkelijker en is dan ook een aantrekkelijke optie. Het is bovendien goedkoper om de plafonds en muren te laten spuiten. Net als bij verven heb je bij spuitwerk ook een strak en prachtig resultaat.

Altijd een strak resultaat
Met de professionele werkwijze van Hentex kun je rekenen op een geweldig resultaat. Niets is leuker dan overdag en ‘s avonds te genieten van mooie muren om je heen. Het plafond is vaak niet iets waar je direct naar kijkt, maar toch valt het erg op of het plafond in goede staat is of niet. Het is belangrijk voor het onderhoud om regelmatig het plafond opnieuw te spuiten of te verven, niet alleen voor het zicht, maar ook om ervoor te zorgen dat je huis in goede staat blijft.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-53395661


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur