Onze showroom


Hentex is hét gespecialiseerde behangersbedrijf van Nijmegen en omstreken. Wij beschikken over een mooie en grote showroom waar u uit een ruim assortiment uw keuze kunt maken. Uiteraard kunnen wij u hierbij terzijde staan met ons deskundig advies.

De showroom van het Hentex is gevestigd in Nijmegen op de Kerkenbos 1002. De grote  showroom is gevuld met de behangcollectie van de meest vooraanstaande merken.. De showroom met 30 m2 aan oppervlakte is zo ingedeeld om de bezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden.

I.v.m. werkzaamheden is onze showroom tijdelijk alleen te bezoeken op afspraak  en wel op  zaterdags v.a. 10 tot 13.00 uur.

Behangsoorten
In onze showroom komt een uitgebreide collectie van verschillende merken u tegemoet.

Zo zijn wij onder andere dealer van:
Raschtextil
Noordwand
Spitswallcoverings
Intervos

21 % KORTING

Bij Hentex kunt u ècht besparen omdat wij rechtstreeks leveren vanaf de fabriek. Als extra kunt u nog van meer korting genieten,  Koop u bij ons behang en laat u dit door ons aanbrengen, dan betalen wij voor u de gehele 21% Btw. 

Wij kunnen u ook pallet prijzen aanbieden.

Wij hebben Hentex renovlies 150 grams op rollen van 50M x 1MVitrulan vpp 200  op rollen van 50Mx1M Hentex hanteert staffelprijzen en verzenden wij door geheel Europa tegen dagprijzen. Vraag naar de prijzen


 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-53395661


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur